Combideck 45

Plannja Combideck 45 er en meget effektiv støbeforskalling, der efter støbefasen udgør underkantsarmeringen i et in-situ støbt betondæk, hvilket nedsætter både materialeforbrug og arbejdstid.

Plannja Combideck 45 er et armeringsprofil, som giver et stærkt etagedæk, hvor der er mulighed for spændvidder op til 8 m.

Combideck 45 er udformet med pileformet prægning i pladen, som griber fat i betonen, når den er hærdet. Den gode forskydningsforbindelse med betonen betyder, at hele pladens tværsektion fungerer som underkantsarmering – resultatet er en stærk konstruktion!

Endvidere er Plannja Combideck 45 nem at montere, og den giver en glimrende platform for arbejdet i forbindelse med udsparinger, armering og støbning. Tidsforbruget til forskalling og understøtning mindskes således betydeligt. Plannja Combideck 45 er typegodkendt med hensyn til brand, bestandighed og holdbarhed.

Combideck 45 leveres i galvaniseret udførelse op til 15 m, og er bærende op til 7 m i enkelt spænd.

VVS-, el- og ventilationsinstallationer m.m. lægges med fordel mellem det nedhængte loft og det færdige bjælkelag. Installationsplanerne kan ændres lige til det sidste, når du bygger med Plannja Combideck 45. Denne frihed kan være uvurderlig, når planlægningen af bygningens anvendelse skal ske, samtidig med at byggeriet er påbegyndt.

Skal vi hjælpe dig med din beregning?

Materiale: Stål 
Godstykkelse: 0,85 mm
Pakke: 10 stk. / 4,5 m5 stk. / 6,5 m 

Dokumentation

 Data
Min. længde (mm)1.000
Maks. længde (mm)15.000
Dækkebredde (mm)900
Profilhøjde (mm)45
Skrueforbrug pr. m2Beregnes fra sag til sag, da det afhænger af belastning.
 TykkelseVægt kg/m2BelægningPerforeringBrandklasse
Stål0,85 mm8,9Galvaniseret   
Galvaniseret

Tætningsbånd over

Tætningsbånd under

AB Byggeprofiler A/S
Virkelyst 11
9400 Nørresundby

Telefon: 98 10 11 11