Emotion

Ruukki® emotion er et komplet facadesystem bestående af perforerede facadeklædningsprodukter og et design med smart integreret baggrundsbelysning.

Med det integrerede system kan du koncentrere dig om arkitekturen, mens vi hjælper dig med:

Tekniske detaljer
– En ekspert at tale med
– Enkel prissætning fra design til indkøb
– Løsninger til alle bygningstyper til både store og små projekter

Kontakt os

Kreativitet med perforering og lys
En bred vifte af perforeringsmuligheder, fra hjælperperforering til fri design af perforeringen, tilbyder ubegrænsede arkitektoniske muligheder. Giv din facade liv ved at kombinere den perforerede facadeklædning med enten en energieffektiv ren hvid baggrundsbelysning eller en programmerbar farvet baggrundsbelysning.

Design perforering
Er der et billede, mønster eller tekst, du gerne vil have på facaden? Send os et billede eller en tegning af din idé, så vender vi tilbage med et forslag til, hvordan det ser ud som perforering på facaden. Du vil blive forbløffet over hvad vi kan opnå med forskellige perforeringsformater! Kombiner din ønskede perforering med baggrundsbelysning og se din facade blive levende om aftenen! Designperforering er tilgængelig på vores facadekassetter og facadepaneler.

Symmetrisk perforering
Foretrækker du en symmetrisk perforering på din facade? Vælg bare størrelsen og midten af ​​hullerne – det er alt! Kombiner den ønskede perforering med baggrundsbelysningen, og facaden får en helt ny dimension, når solen går ned. Symmetrisk perforering er tilgængelig på vores facadekassetter og facadepaneler.

Vælg mellem tre omkostningseffektive indstillinger (perforeringsgrad 10%, 15% eller 30%). Tilføj baggrundsbelysning og opret en “gennemsigtig” facade, der uden tvivl vil være synlig. Hjælperperforering er tilgængelig på vores designprofiler.

Baggrundsbelysning
Ruukki® emotion’s innovative baggrundsbelysning er integreret i designen af ​​panelet. Belysningen er baseret på den seneste generation af LED-teknologi af høj kvalitet, der kun bruger en brøkdel af den energi, som traditionelle lamper fremstiller. Baggrundsbelysningen leveres med en garanti og en forventet levetid på 50.000 timer. Derudover kan både lysdioder og strømaggregater let udskiftes efter behov.

Baggrundsbelysningen fås i to muligheder:
Farvet baggrundsbelysning:
Belysningen kan programmeres til at ændre farve og lysstyrke

Hvidt baggrundslys:
Lyset er altid hvidt

Både farvet og hvid baggrundsbelysning kan fås sammen med alle vores perforeringsmuligheder: designperforering, symmetrisk perforering og hjælperperforering.

Dokumentation