Belægninger

Plannja overflader

Plannjas farvebelægning er yderst vigtig. Ikke bare fordi de giver dig et bredt udvalg af farver at vælge imellem, men også fordi belægningen giver lang og god beskyttelse af pladen. Vi har fire forskellige belægingssystemer.

Plannja Hard Coat
Et tag skal kunne modstå sne, is, hagl, regn og brændend sol. Vor belægning Plannja Hard Coat er udvilket med tanke på dette og er derfor blevet et kvalitetsbegreb indenfor byggebranchen. Hard Coat er polyesterbaseret med unike tilsætninger som giver en utrolig hård og ridsefast overflade. Trods hårdheden er Plannja Hard Coat føjelig og håndterer eventuelle bevægelser i pladen og taget. Plannja Tagafvanding procuceres i en blank variant som kaldes Hard Coat Glossy.

Plannja GreenCoat BT
GrennCoat BT (biobaseret teknologi) er en ny generation af lakerede stålplader. Konceptet er patenteret for organisk belægning. En betydelig del af de konventionelle opløsningsmidler er erstattet med vedvarende opløsningsmidler som produceres af naturlige olier. Ud fra et miljømæssigt synspunkt er GreenCoat BT mere fordelagtig og giver mindre belastning af koldioxid i vor atmosfære. Belægningen er desuden det eneste kromfrie produkt udviklet til det nordiske klima.

Plannja GreenCoat Mica BT
Plannja Mica BT er en GreenCoat BT belægning med et eksklusivt og let glinsende og struktureret overflade. Den er udviklet specielt til brug på tagprofiler med høje estetiske krav.

Plannja Polyester
Plannja Polyester er et standardiceret og økonomisk farvesystem med gode egenskaber i både glans og farve holdbarhed. Belægningen består af 2 lag med en total tykkelse på 25my og er tilpasset profiler for tag og facade.