aluminium

Børstet aluminium

Få en flot overflade med behandlet aluminium
Med børstet aluminium får din bygning en flot og glansfuld overflade som, kombineret med en højglansbelægning, giver et flot spil i overfladen. De aluminiumsprodukter, der er lavet af naturbørstet aluminium, kan produceres med enten et gennemsigtigt eller let pigmenteret lag lak.

Dokumentation for børstet aluminium

 Børstet med (semi-) transparant belægningBørstet med (semi-) transparant belægning
Materialetykkelse (mm)0.71.5
KorrisionsklasseC4C4
UV-modstandIkke relevantIkke relevant
Mindste bestillingsmængde (m2)625750

 

Materialetykkelse 1,5 mm anvendes i Liberta- og paneler, 0,7 mm i designprofiler.UV-modstanden beskriver, hvor godt belægningen bevarer den originale farve og glans i henhold til EN10169. Jo højere klasse, jo bedre modstand.

Korrosionsklasser beskriver de klimatiske forhold udendørs i henhold til EN12944. Jo højere grad desto mere korrosion.

Overflader

Referencer

Billederne viser eksempler på materialet i anvendelse.

Vi står klar til at hjælpe

Hos AB Byggeprofiler hjælper vi med at klæde de danske bygninger på i eksklusive produkter til tag og facade, der både beskytter din bygning og giver den et flot udtryk. Vi sørger for at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt gennem professionel og personlig rådgivning fra vores team af eksperter.

Vi vil gerne have, at du har så stor frihed til at være kreativ som muligt. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af produkter, der kan give din bygnings tag og facade lige netop det udtryk, du leder efter. Dette udvalg inkluderer blandt andet: profiler, tagrender, kassetter, strækmetal, inddækninger og sandwichpaneler.

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig i gang med dit næste byggeprojekt.