Sinus 51

Plannja Sinus 51 er et harmonisk, sinusbølget profil, der går godt i spænd med andre byggemateriale og skaber spændende arkitektur.

Plannja Sinus 51 er en harmonisk bølget sinusplade med en højde på 51 mm. Sinuspladen anvendes til både tag- og facadebeklædning og kan monteres både lodret og vandret.

Plannja Sinus 51 plader er nemme og hurtige at bygge med. Desuden er vores sinusprofiler af høj kvalitet og de har derfor en lang holdbarhed, hvilket medfører en absolut økonomisk løsningsmulighed. Samtidig er denne profil et flot alternativ til traditionelle trapezprofiler. Med mange forskellige farvenuancer er det kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne med Plannjas sinusprofiler.

Plannja Sinus 51 leveres i galvaniseret udførelse samt i aluzink og med belægningen Plannja Hard Coat.
Skrueforbrug pr. m2: 10 stk. 4,8 x 35 mm Overlap: 3 stk. 4,8 x 23 mm.

I tillæg kan Plannja Sinus 51 bestilles med Plannja Antikondens Fiber samt som helperforeret i stål i en 25 my Hard Coat i farven hvid 70.

Plannja Sinus 51 tilbydes i stål og aluminium.

Farvesortimentet for Plannja Sinus 51 vises ovenfor. Se ligeledes Plannjas produktprogram ovenfor for at se, om ønsket kombination med hensyn til materiale, profil, farve, godstykkelse og belægning er mulig.

Dokumentation