Bærende profiler

Bærende højprofiler anvendes i omkostningseffektive tagløsninger for at opnå lange spændvidder, og sekundære stålkonstruktioner. De produceres af højkvalitetsstål med en strækgrænse tilpasset formålet og kan bl.a. dimensioneres til at fordele belastninger til fundamentet/konstruktionen.

Vores store og bredde sortiment produceres med forskellige belægninger, og også med antikondens behandling. Dette gør det muligt at skabe en omkostningseffektiv løsning, der passer til netop dine behov.

Støbeprofiler som CombiDeck hører også til højprofilfamilien. Her får du en plade der er stærk og kan spænde langt. Der kan støbes på pladen i forbindelse med f.eks. etageadskillelser, med et enkelspændvidde op til 7m. Støbepladen kommer herved til at udgøre en del af armeringen ved konstruktionen af et in-situ dæk.

Vores Bærende højprofiler anvendes bl.a. til:
– Industri, handel, lager og logistik
– Enkelt- og flerfamilie huse
– Offentlige byggerier
– Renovering
– Sandwichpanelhaller
– Terrasser

Alle vores bærende højprofiler kan monteres med vores smart-teknologi, ”Roof Sensor” som hele tiden overvåger belastningen på taget i real tid. Ved forhøjet belastning sendes en alarm, så der kan reageres, før et evt. uheld.

Højprofiler

profiler

Vores hyppigt anvendte højprofiler, som kan sikre økonomien i et projekt.

Støbedæk

profiler

Støbedæk til betondæk.
Bærende profiler anvendt til store projekter.

Kurvede profiler

profiler

Vores højprofiler der er mulige til projekter med svaj. 

letbjælker

profiler

Letbjælke anvendes først og fremmest til vægrigler og tagåse i kombination med profilerede plader til uisolerede og isolerede bygninger

Kontakt AB Byggeprofiler

AB Byggeprofiler A/S
Virkelyst 11
9400 Nørresundby

Telefon: 98 10 11 11