Hvem er vi?

Vi stiller gerne bilen i vejkanten for at se på et nyt, fedt byggeri 
– også selv om vi ikke selv har været med til at skabe det. 

Vi er AB Byggeprofiler, og vi klæder danske bygninger på i profiler, der både er æstetisk appellerende at se på og teknisk set i særklasse. Det gør vi ved at markedsføre nogle af de bedste og mest nyskabende produkter til tag, facade og byggeri fra anerkendte brands, som vi personligt tør stå inde for. Vi gør det også ved at stille vores viden til rådighed for vores kunder, så de kan finde den bedste løsning hver eneste gang – uanset om kunden er en arkitekt, en rådgiver, en håndværker eller den private husejer, der bare vil have det bedste. 

AB Byggeprofiler begyndte tilværelsen som den danske forhandler af det anerkendte svenske Plannja.
De producere
 stålprofiler til tag og facade, men vi er så meget mere end det. Vi er porte, facadebeklædning i Alu, Stål, kobber, zink mv. støbeplader, sandwichelementer, strækmetal og alt det, der hører til, så vores kunder kan skabe bygninger og huse, der definerer tidens arkitektur. 

Vi har givet os selv opgaven med at tilbyde det bedste – hele tiden. Derfor hiver vi nye produkter ind i vores sortiment og pensionerer dem, der ikke passer ind i vores måde at tænke teknik og arkitektur på.  – Vi tror på, at en lokal forankring er en af vores væsentligste styrker. Vi er tæt på vores kunder, og vi kan hjælpe dem med hurtige tilbudsberegninger og specialbestillinger Det vigtigste for os er at være der med det rigtige produkt, når kunderne ringer og vil have en spændende ide til et nyt byggeri, eller renovering.  Så bliver kundens projekt også til vores projekt, og vi giver ikke op, før kunden er lykkelig for sin løsning. 

Vi er en ung virksomhed befolket med erfarne folk, der alle brænder for at guide vores kunder frem til det optimale, mest æstetiske og mest teknisk velfungerende byggeri. 

Miljø er vigtigt for os, og derfor stille vi krav til vores leverandører, Plannja tilbyder f.eks, deres profiler med den unikke GreenCoat belægning, det samme gør Ruukki, og Rau strækmetal.  Vi var og er med på taget, i det første DGNB, PEFC og Cradle to Cradle certificerede hus i Verdenen. 

Velkommen i vores verden og passion.