Hvem er AB Byggeprofiler?

Vi hjælper med at klæde de danske bygninger på i eksklusive tag- og facadeprofiler, der beskytter din bygning i alt slags vejr. Vi samarbejder med nogle af de bedste og mest nyskabende producenter af stål-, aluminium- og zinkmagnesiumprodukter til tag og facade. Derfor kan vi personligt stå inde for kvaliteten af disse produkter.

Vores arbejde er at hjælpe jer med at finde den helt rette løsning til lige netop jeres byggeprojekt. Dette gør vi igennem professionel og personlig rådgivning fra vores hold af eksperter. Uanset om du er arkitekt, håndværker eller privat husejer, sikrer vi dig den bedste tag- og facadeløsning til dit byggeprojekt.

Hvordan blev AB Byggeprofiler til?

Inden AB Byggeprofiler blev dannet af indehaver, Allan Brunbjerg, var vi den danske afdeling af den svenske Plannja – vi har derfor flere
årtiers erfaring inden for tagbranchen, som vi bruger til at sikre vores kunder de bedste løsninger.

AB Byggeprofiler startede tilværelsen som den danske forhandler af eksklusive tag- og facadeprodukter fra Plannja,
men nu til dags samarbejder med andre store spillere på markedet såsom Ruukki, Rau og Alpolic.

Nordjysk virksomhed med kunder i hele Danmark, på Bornholm, Færøerne og Grønland

Vores mål er at tilbyde det bedste – hele tiden. Derfor opdaterer vi løbende vores produktudvalg, så vi følger den nyeste udvikling inden for arkitektur og design.

Vi er en ung virksomhed med erfarne folk, der alle brænder for at hjælpe vores kunder med at finde den bedste tag- og facadeløsning til deres byggeprojekt – om det så er i Danmark, på Bornholmd, Færøerne, Grønland eller andre steder.

Så har du brug for hjælp med at finde det rette profil, tilbudsregning eller specialbestillinger, står vi klar til at hjælpe dig!

Velkommen til vores univers