Materialer

Det er vigtigt at finde de rette materialer, når du starter et byggeprojekt, så din bygning kan bestå i mange år. Forskellige forhold kan nemlig have betydning for, hvor længe bestemte materialer kan klare sig. Eksempelvis er aluminium et materiale, der ofte anvendes til byggerier i kystnære områder, idet aluminium er modstandsdygtigt overfor eksempelvis salt og sure oxider, der kan findes i luften i disse områder.

For at give dig så stor designfrihed som muligt, tilbyder vi vores produkter i flere forskellige materialetyper.

Aluminium
Stål
ZinkMagnesium
Cor-ten
Glas
Kobber, messing og bronze
Rheinzink
Plannja Royal

Vi står klar til at hjælpe

Hos AB Byggeprofiler hjælper vi med at klæde de danske bygninger på i eksklusive produkter til tag og facade, der både beskytter din bygning og giver den et flot udtryk. Vi sørger for at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt gennem professionel og personlig rådgivning fra vores team af eksperter.

Vi vil gerne have, at du har så stor frihed til at være kreativ som muligt. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af produkter, der kan give din bygnings tag og facade lige netop det udtryk, du leder efter. Dette udvalg inkluderer blandt andet: profiler, tagrender, kassetter, strækmetal, inddækninger og sandwichpaneler.

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig i gang med dit næste byggeprojekt.