Samarbejdspartnere

For at kunne sikre dig de bedste produkter til dit byggeprojekt, samarbejder vi med flere af de store spillere inde på markedet for ståltage og -facader.

Herunder kan du læse nærmere om vores forskellige samarbejdspartnere, og hvordan deres produkter kan løfte dit næste byggeprojekt.

Svensk kvalitet

Hos svenske Plannja finder du tag og tilbehør, der beskytter dit hus i alt slags vejr – efterårsstorme, snevejr og varme sommerdage. Velkommen til hele Nordens tag!

Fokus på facader og isoleringspaneler

Ruukki tilbyder en bred vifte af produkter til både tag- og facadeløsninger. Med et mål om at bygge fremtidens bygninger allerede i dag, går Ruukki op i at producere kvalitetsprodukter til enhver vision.

Strækmetal

Virksomheden Rau Streckgitter har erfaring med strækning af alle egnede materialer: ud over stål, aluminium og rustfrit stål forarbejdes også messing, kobber, sølv og endda guld.

Tysk kvalitet

Laukien er byggebranchens svar på tysk kvalitet inden for tag- og facadebeklædning. De har et bredt sortiment, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Aluminiumskomposit

Som en af verdens førende producenter af metalkompositmaterialer overvejer ALPOLIC® omhyggeligt alle detaljer i fremstillinger-, distributions- og salgsprocessen.

Plannja Trend

Vi står klar til at hjælpe

Hos AB Byggeprofiler hjælper vi med at klæde de danske bygninger på i eksklusive produkter til tag og facade, der både beskytter din bygning og giver den et flot udtryk. Vi sørger for at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt gennem professionel og personlig rådgivning fra vores team af eksperter.

Vi vil gerne have, at du har så stor frihed til at være kreativ som muligt. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af produkter, der kan give din bygnings tag og facade lige netop det udtryk, du leder efter. Dette udvalg inkluderer blandt andet: profiler, tagrender, kassetter, strækmetal, inddækninger og sandwichpaneler.

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig i gang med dit næste byggeprojekt.