Belægninger

Hos AB Byggeprofiler går vi op i, at vores produkter er af god kvalitet og holder længe – og når mange af vores produkter bliver udsat for skiftende vejrforhold, er det ekstra vigtigt at de er overfladebehandlet. Med en god belægning får profilerne en slidstærk overflade, der er modstandsdygtig over for sne, is, brændende solskin m.m.

Herunder kan du få et indblik i de forskellige belægninger, som vores produkter kan produceres med.

Trend - Hard Coat eller Greencoat belægninger

Hard Coat

Et tag og facade skal kunne modstå mange forskellige slags vejr. Plannjas Hard Coat er derfor udviklet med henblik på dette og er gennem årene blevet en anerkendt måde at overfladebehandle profiler på. Hard Coat er polyesterbaseret med unikke tilsætningsstoffer, der giver en utroligt hård og slidstærk overflade.

Til trods for den hårde overflade er Hard Coat en føjelig belægning, der sagtens kan håndtere eventuelle bevægelser i profilen.

Ved valg af Plannja tagrendesystemer produceres der en blank Hard Coat, som hedder Hard Coat Glossy.

Plannjas Hard Coat tilbydes desuden med en farveægthedsgaranti, da farven falder minimalt.

GreenCoat-logo - belægninger

GreenCoat® er et brand, der står for innovative og bæredygtige løsninger inden for farvebelagte stålløsninger til tag, facade og tagrendesystemer.

En GreenCoat® farvebelægning er miljøvenlig og biobaseret, da de traditionelle fossilolier er blevet erstattet med svensk rapsolie. Dette betyder, at når du gør brug af GreenCoat® farvebelagte stålplader i dit byggeprojekt, formindskes projektets miljømæssige fodaftryk samtidig med, at der bidrages til at skabe et sundere miljø, hvor udledningen af skadelige stoffer i luften reduceres.

Der findes forskellige typer af GreenCoat® farvebelægninger, der alle har forskellige funktioner.

Eksempelvis er der GreenCoat Mica BT og GreenCoat Pro BT Matt, der begge er designet til at fungere bedst med tagsten og profiler samt til at beskytte dit tag eller facade og gøre det vejrbestandigt.

Læs mere om de forskellige GreenCoat® farvebelægninger på GreenCoat® hjemmesiden under ’GreenCoat products’.

Polyester 25

Plannja Polyester 25 er en standardiseret og økonomisk venlig farvebelægning, der har gode egenskaber i både glans og farveholdbarhed. En farvebelægning i polyester består af 2 lag med en total tykkelse på 25μ.

Denne type belægning er tilpasset profiler til både tag og facade.

plannja-trend-pl42-h2.tmb-1920v_Kvadrat

Bliv klogere på farveprogrammerne til de forskellige belægninger

Vores forskellige producenter tilbyder deres profiler i et større udvalg af farver, hvilket giver dig stor designfrihed, når du skal i gang med dit byggeprojekt.