Farveprogrammer

Når du er i gang med at planlægge et byggeprojekt, er der mange ting, som skal tages stilling til – heriblandt hvilken farve bygningens tag og facade skal have. Farven på disse er med til at give bygningen et særligt udtryk. Det er derfor vigtigt at have et bredt farveudvalg at vælge i mellem, når denne beslutning skal tages.

Herunder kan du få indblik i Plannja og Ruukkis farveprogrammer.

Farveprogram til Plannjas produkter

For at give dig så stor designfrihed som muligt med dit byggeprojekt, har Plannja sørget for at have et bredt udvalg af farver, som du kan vælge i mellem.

Farveprogrammer til Ruukkis produkter

Herunder kan du finde farveprogrammer til henholdsvis Greencoat eller pulverlakerede produkter, glas, aluminiumskomposit samt kobber, messing og bronze.

regentHC42_016_RGB

Bliv klogere på vores overfladebehandlinger

Vores forskellige producenter tilbyder deres profiler med forskellige overfladebehandlinger alt efter profilets tykkelse, farve m.m. for at sikre dig, at dit tag og facade holder så længe som muligt.

Hvis du er i tvivl om hvilken belægning, der er bedst egnet til at sikre dit tag eller facade en slidstærk overflade, har vi samlet informationerne om de forskellige overfladebehandlinger, som vores producenter tilbyder, så det er let for dig at tilgå.