Betingelser for salg og levering

Du kan downloade og læse vores betingelser for salg og levering herunder. Derudover kan du også downloade og læse vores betingelser for fragt og emballage herunder.

Vi anbefaler, at du læser begge dokumenter igennem, så du er informeret omkring processerne hos AB Byggeprofiler. På den måde undgår du og vi eventuelle misforståelser og uoverensstemmelser ved måden hvorpå forløbet håndteres.

IMG_2695

Vi står klar til at hjælpe

Hos AB Byggeprofiler hjælper vi med at klæde de danske bygninger på i eksklusive produkter til tag og facade, der både beskytter din bygning og giver den et flot udtryk. Vi sørger for at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt gennem professionel og personlig rådgivning fra vores team af eksperter.

Vi vil gerne have, at du har så stor frihed til at være kreativ som muligt. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af produkter, der kan give din bygnings tag og facade lige netop det udtryk, du leder efter. Dette udvalg inkluderer blandt andet: profiler, tagrender, kassetter, strækmetal, inddækninger og sandwichpaneler.

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig i gang med dit næste byggeprojekt.