aluminium

Aluminium

Æstetisk, solid og holdbar løsning i selv det hårdeste vejr
Aluminium er et let materiale, der er særdeles modstandsdygtig overfor korrosion, salt og sure oxider. Dette gør materialet et populært valg for byggeprojekter i områder med hårdt klima, nær kysten eller i industrier, hvor luften kan være forurenet.

Aluminium er desuden et selvhelende materiale i den forstand, at det naturligt danner en unik overfladebeskyttelse i form af et tyndt, men meget stærkt og tæt, oxidlag, når pladen får kontakt med ilt. Hvis et produkt i aluminium bliver ridset, dannes der derfor straks et nyt oxidlag på den blotlagte overflade.

Dokumentation for aluminium

Aluminium
Materialetykkelse (mm) Forskelligt fra leverandør til leverandør
Korrisionsklasse C4
Pandeplade

Vi står klar til at hjælpe

Hos AB Byggeprofiler hjælper vi med at klæde de danske bygninger på i eksklusive produkter til tag og facade, der både beskytter din bygning og giver den et flot udtryk. Vi sørger for at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt gennem professionel og personlig rådgivning fra vores team af eksperter.

Vi vil gerne have, at du har så stor frihed til at være kreativ som muligt. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af produkter, der kan give din bygnings tag og facade lige netop det udtryk, du leder efter. Dette udvalg inkluderer blandt andet: profiler, tagrender, kassetter, strækmetal, inddækninger og sandwichpaneler.

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig i gang med dit næste byggeprojekt.