corten

Cor-ten

Vedligeholdelsesfrit materiale med lang levetid
Cor-ten består af næsten rent stål med en naturlig, rustik patina, der hele tiden ældes på en unik måde, hvor metallet skifter farve.

Oprindeligt er patinalegeringen rødbrun og med tiden bliver det mørkere i tonen. I industrielle og aggressive miljøer dannes patina hurtigere på stålet, hvilket betyder, at det bliver mørkere hurtigere end i renere miljøer. Det er beskyttende patina-lag kan dog ikke dannes, hvis stålet konstant er fugtigt eller beskidt.

Dokumentation for cor-ten

Patineret (ingen belægning)
Materialetykkelse (mm) 1.0, 1.5
Korrisionsklasse C4
 

Referencer

plannja-trend-tav-pl15-wc.tmb-1920v_kvadrat

Vi står klar til at hjælpe

Hos AB Byggeprofiler hjælper vi med at klæde de danske bygninger på i eksklusive produkter til tag og facade, der både beskytter din bygning og giver den et flot udtryk. Vi sørger for at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt gennem professionel og personlig rådgivning fra vores team af eksperter.

Vi vil gerne have, at du har så stor frihed til at være kreativ som muligt. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af produkter, der kan give din bygnings tag og facade lige netop det udtryk, du leder efter. Dette udvalg inkluderer blandt andet: profiler, tagrender, kassetter, strækmetal, inddækninger og sandwichpaneler.

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig i gang med dit næste byggeprojekt.