kobber

Kobber, messing og bronze

Vær kreativ med materialer, der ændrer udseende over tid
Kobber, messing og bronze er metaller, hvor der naturligt dannes patina på, når metallerne udsættes for deres omgivelser. Dette er med til at give produkter, der er lavet med disse metaller, en levende og autentisk overflade i mange år.

Dokumentation for kobber, messing og bronze

 Forpatineret (ingen belægning)Forpatineret (ingen belægning)
Materialetykkelse (mm)0.71.0, 1.5
KorrisionsklasseC4C4
UV-modstandIkke tilgængeligIkke tilgængelig
Mindste bestillingsmængde (m2)10060

 

Overflader

Farven på en naturlig patina dannet på kobber, messing eller bronze afhænger af det omgivende miljø, og det er normalt mørkebrunt og mat.
Nordic Royal-farven er legeret med aluminium og bevarer farven. Hver legering giver metallet sin egen unikke glans.

Referencer

Billederne viser eksempler på materialet i anvendelse.

Strækmetal

Vi står klar til at hjælpe

Hos AB Byggeprofiler hjælper vi med at klæde de danske bygninger på i eksklusive produkter til tag og facade, der både beskytter din bygning og giver den et flot udtryk. Vi sørger for at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt gennem professionel og personlig rådgivning fra vores team af eksperter.

Vi vil gerne have, at du har så stor frihed til at være kreativ som muligt. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af produkter, der kan give din bygnings tag og facade lige netop det udtryk, du leder efter. Dette udvalg inkluderer blandt andet: profiler, tagrender, kassetter, strækmetal, inddækninger og sandwichpaneler.

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig i gang med dit næste byggeprojekt.