Zinkmagnesium_Plannja

ZinkMagnesium

Nyskabende metalbelægning, der beskytter din bygning i selv de hårdeste miljøer
ZinkMagnesium er en metallisk overflade belægning, der består af 93,5 % zink, 3 % magnesium og 3,5 % aluminium. Denne kombination er med til at danne et tyndt lag af magnesiumoxid på overfladen, hvilket gør materialet særligt god til at modstå korrosion. Derudover hjælper dette magnesiumoxidlag med at gøre overfladen slidstærk i mange miljøer.

ZinkMagnesium patineres hurtigt og har allerede efter seks måneder fået en mørkere nuance, men overfladen kan males, hvis man ønsker en anden farve. Derudover er materialet selvhelende i klippekanter og perforeringer.

Dokumentation for ZinkMagnesium

ZinkMagnesium
Materialetykkelse (mm) 0,6
Korrisionsklasse C4
Vægt (kg/m2) 4,9
Basismateriale DX51 og DX56 iht. SS EN 10346:2015
Belægningssystemer ZM310, hvilket indebærer 310 gram pr. m2. Dette svarer til en belægning på 24 my pr. side. Belægningen består af 3 % magnesium, 3,5 % aluminium og 93,5 % zink
Bearbejdning i kulde Formbarheden nedsættes ved temperaturer under 0 °C. Plade- eller bånd falsning i hånden eller med maskine kan udføres ned til -10 °C. Bearbejdning ved temperaturer under -10 °C bør undgås.
regent_041_

Vi står klar til at hjælpe

Hos AB Byggeprofiler hjælper vi med at klæde de danske bygninger på i eksklusive produkter til tag og facade, der både beskytter din bygning og giver den et flot udtryk. Vi sørger for at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt gennem professionel og personlig rådgivning fra vores team af eksperter.

Vi vil gerne have, at du har så stor frihed til at være kreativ som muligt. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af produkter, der kan give din bygnings tag og facade lige netop det udtryk, du leder efter. Dette udvalg inkluderer blandt andet: profiler, tagrender, kassetter, strækmetal, inddækninger og sandwichpaneler.

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig i gang med dit næste byggeprojekt.