Samarbejdspartnere

Følgende brands vi distribuere i Danmark.

Svensk kvalitet

Hos Plannja finder du tag og tilbehør som beskytter dit hus i alle situationer – efterårsstorme, snevejr og varme sommerdage. Vi har mange forskellige tagprofiler og farver så du let og enkelt skal kunne finde et tag som matcher dit hus perfekt – uanset i hvilket miljø det end ligger. Velkommen til hele Nordens tag!

Fokus på facader og isoleringspaneler

Vi tilbyder en bred vifte af bæredygtige produkter og tjenester. Entreprenører, ejendomsudviklere, arkitekter, konsulenter og entreprenører er kunder, vi betjener med designværktøjer og -tjenester, samt tilpassede løsninger med erfaren projektstyring.

Strækmetal

Virksomheden Rau-streckgitter har erfaring med strækning af alle egnede materialer: Foruden stål, aluminium og rustfrit stål forarbejdes også messing, kobber, sølv og endda guld.

Alukomposit

Som en af verdens førende producenter af metalkompositmaterialer overvejer ALPOLIC® omhyggeligt alle detaljer i fremstillings-, distributions- og salgsprocessen. De fleste af vores produkter er fremstillet i Chesapeake, VA, mange med en betydelig mængde genanvendt materiale efter forbruger.

tag og facade beklædning

Laukien er byggebranchen svar på tysk kvalitet inden for kassetter og facadebeklædning. 
De har et bredt sortiment så der er ingen begrænsninger, kun din egen kreativitet.