Sandwichpaneler

Isolerede sandwich væg- og tagpaneler kan monteres både lodret og vandret og bruges som færdig vægbeklædning. De giver en flot, ensartet og holdbar facadeløsning, som er meget rengøringsvenlig.

Ideen er enkel: to stålplader, limet på en solid kerne af mineraluld eller pur/pur skum, hvilket giver en stærk konstruktion. Monteringen er ligeså enkel: panelerne løftes på plads som legoklodser og skrues fast. Der er ingen gennemgående elementer, hvorved kuldebroer elimineres.

Sandwichpaneler bruges til både facader, tagløsninger, indvendige lofter m.m. i kommercielle, industrielle og offentlige bygninger. Der findes et panel til næsten alle opgaver, og der er stor designfrihed m.h.t. farver, materiale, profil, glas, tryk, logo, lys m.m.

Konstruktionen med mineraluld, som isoleringsmateriale, giver en god brandmodstand.

Vi tilbyder sandwichpaneler med alt tilbehør i form af inddækninger og specialløfteværktøj, foruden support før og efter samt teknisk support. Vores løsning opfylder kravene til det moderne byggeri og holder byggetiden på et minimum. Vi hjælper gerne med design, spændvidde og brandsikkerhed; og med at sikre den mest energirigtige løsning.

Sandwichpaneler, der fungerer som facadeelementer med forskellige isoleringskerner.

Et bredt udvalg af vores sandwichpaneler, der kan bruges til skillevæg og loft.

Vores isolerede kølepladesystem tilbyder lave driftsomkostninger takket være høje niveauer af både varmeisoleringsegenskaber og lufttæthed.

Tag

Vores panelportefølje er bred og tilbyder også sandwichpaneler til tag.

Kontakt AB Byggeprofiler

AB Byggeprofiler A/S
Virkelyst 11
9400 Nørresundby

Telefon: 98 10 11 11